Vă amintiți probabil că și la prima abatere de acest gen, șoferița care rula cu 200 kmh prin oraș, ar fi fost informată că riscă amenzi usturătoare? Atunci INP-ul a dat dovadă de mult curaj și…nu a făcut nimic.

Iată că Letty revine și la fel revine și Inspectoratul Național de Patrulare care, a depistat mai multe abateri dar a înregistrat doar două încălcări în acest video! Și ce riscă conducătorul auto în acest caz? Unii veți fi naivi și veți striga să fie răstignită, să i se rețină permisul, să îi fie interzisă circulația și poate chiar exilată din țară. Însă nu, astea nu se vor întâmpla.

INP îi va aplica o amendă între și 1200-1800 lei, care achitată în 72 de ore va fi de 600-900 de lei. Așa se luptă la noi cu accidentele. Apropo, nu vă pare ironică inițiativa domnului Mușuc de a păstra semafoarele de pe bulevardul Ștefan cel Mare active toată noaptea? Mie unul da, din moment ce nimeni nu le respectă, iar echipajele de patrulare dorm bine mersi!

Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat în baza unei postări apărută pe o rețea de socializare, unde se vede clar că un șofer încalcă grav Regulamentul Circulației Rutiere punându-și viața sa în pericol dar și a altor participanți la trafic, și anume nu respectă indicatoarele de semnalizare rutieră, direcţia permisă de deplasare a marcajului de pe partea carosabilă și dreptul privind delimitarea benzilor duble de circulaţie pe sens opus, dar și trecerea la culoarea roșie a semaforului.

Astfel, șoferul va fi identificat, citat pentru prezentare la INP și sancționat pentru ambele încălcări cu o amendă de la 1200 până la 1800 lei cu aplicarea a 6 puncte de penalizare. De asemenea, în urma examinării cazului dacă camerele de supraveghere a circulației vor arăta că a încălcat și limita de viteză, va fi sancționat conform legislației în dependență de limita vitezei depășite”

(VIDEO) Fenomenul Letty din nou pe străzile Chișinăului! Tânăra controversată s-a filmat cum CONDUCE PE CONTRASENS cu VITEZĂ EXCESIVĂ și TRECE LA ROȘU!

INP, nu vă mai autosesizați! Fata zburătoare a fost identificată. În 2018 a suferit deja un accident

 

NICIUN COMENTARIU