Tot tirajul versiunii de performanță a modelului Volvo S60, care poartă numele T8 Polestar Engineered, a fost vândut în timp de doar 39 de minute. În total au fost pregătite spre vânzare 20 de unități ale acestui vehicul, toate destinate pieții din SUA, anunță publicația The Torque Report.

Doritorii de a procura noul model T8 Polestar Engineered, o puteau face doar având un abonament special al aplicației Care by Volvo, care costă 1.100 de dolari SUA pe lună. Acest abonament include o asigurare și lucrările de service pentru vehicul. Partea proastă e că abonamentul va trebui achitat timp de doi ani, iar partea bună este că deja după un an, proprietarul poate opta pentru un schimb de mașină.

Volvo S60 a debutat la mijlocul lunii iunie, în cadrul evenimentului special de deschidere a uzinei din orașul american Charleston. Versiunea de top T8 Polestar Engineered, este echipată cu un tren de propulsie hybrid de 415 CP, ce are la bază un benzinar turbo de 2.0 litri volum echipat cu un compressor mecanic.

NICIUN COMENTARIU