Celebrul atelier nipon Liberty Walk, a prezentat recent pachetul său de tuning dedicat pentru noul Suzuki Jimny, care vine să transforme offroaderul compact într-un Mercedes-Benz G-Class în miniatură.

Offroader-ul compact care a primit denumirea de G Mini, a fost echipat cu un body kit aerodinamic din fibră de carbon și jante din aliaj. Tunerii nu oferă detalii despre noul pachet de tuning, știindu-se doar că premiera acesti mic Gelandewagen este planificată până la sfârșitul anului 2018. Totodată atelierul nipon deja a dat start precomenzilor pentru primul offroader modificat din istoria companiei.

Amintim că cei de la Liberty Walk, în luna septembrie a anului 2017, au prezentat versiunea mini a sportcarului NIssan GT-R. La baza acestui proiect a stat key-car-ul Daihatsu Copen care a fost practic complect remodelat la exterior, păstrând însă trenul de propulsie din uzină, care era reprezentat de un motor în trei clindri de 0.6 litri volum, care oferă 64 de cai putere și 94 Nm cuplu motor.

NICIUN COMENTARIU