Jeep Grand Cherokee primește 700 CP!

37

Americanii pregătresc o versiune hot al SUV-ul Jeep Grand Cherokee. Aceasta va fi lansată în 2017 și se va numi Trackhaw. 

 

Se pare că succesul rivalilor de peste ocean i-a provocat pe americani care au hotărît să le demonstreze că este loc și de mai bine. Astfel, din cadrul unor surse interne am aflat că noul Grand Cherokee va primi o versiune hot de 707 CP. Se zvonește că prototipul se află deja în teste iar sub capotă se regăsește o unitate HEMI de 6,2 l volum în 8 cilindri. Nu este un propulsor nou ci unul preluat de la Dodge Charger SRT Challenger și Hellcat.

Cutia de viteze este una automată în 8 trepte cu un timp mic de schimbare a treptelor. Performanțele noului monstru vor fi de invidiat și un reper pentru clasa SUV-urilor din clasa sa. Sprint-ul 0-100 km/h va fi realizat în 3 secunde iar viteza maximă va ajunge la 321 km/h.

Alături de Trackhaw, Jeep va lansa și o versiune mai modestă dar la fel,  dotată cu același motor V8 doar că în cazul dat, puterea se va limita la 475 CP. Performanțele vor fi mai modeste,  SUV-ul va accelera pînă la 100 km/h în 4 secunde iar viteza maximă va ajunge la 275 km/h.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ