Jeremy Clarkson amână filmările show-ului cu un nou pumn în faţă aplicat şefului!

146

În urmă cu aproape un an, mai exact în luna martie a lui 2015, lumea auto a fost şocată cu unul dintre cele mai puţin plăcute anunţuri făcute vreodată: BBC încetează filmările celui mai popular show „Top Gear”! Asta după ce Jeremy Clarkson ar fi atacat producătorul emisiunii Oisin Tymon într-un confilict iscat între aceştia. Ca urmare a acestui incident Clarkson a fost exclus imediat iar la scurt timp colegii săi Richard Hammond şi James May l-au urmat, rezliind contractul cu postul de televiziune britanic. 

Părea o adevărată catastrofă pentru milioanele de împătimiţi ai emisiunii „Top Gear”, iar unii dintre ei au încercat chiar să convingă conducereea BBC de a relua filmările cu cei trei. Au fost colectate până la 1.000.000 de semnături însă britanicii nu s-au lăsat convinşi. Totuşi, situaţia avea să se schimbe după ce Amazon a preluat iniţiativa şi i-a invitat pe Richard, James şi Jeremy într-un nou show. Vestea bună a făcut rapid înconjurul pământului iar fanii aşteptau cu sufletul la gură cele mai fierbinţi detalii. Şi pentru a ne convinge că nu sunt doar zvonuri, Jeremy a publicat o poză pe contul său de twitter, în care se lăudase că testează cele mai tari hypercaruri ale planetei, Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari şi McLaren P1.

jeremy_clarkson_amazon

Bucuria însă nu a durat prea mult. Recent, din culisele Amazon Prime au fost făcute publice noi zvonuri care îl au în prim plan pe Jeremy Clarkson. Într-un nou conflict de interes, cauzat de condiţiile stricte în care operează Amazon-ul, britanicul a izbucnit din nou şi l-a lovit de această dată pe CEO-ul companiei Jeff Bezos, scrie racefactor.org. Un singur pumn a fost deajuns pentru a trimite directorul executiv la pământ, dar şi emisiunea la coşul de gunoi!

Oficialii au anunţat că filmările au fost oprite pentru o perioadă nedeterminată, iar lui Jeremy îi este restricţionată apariţia în platouri chiar de către organele de forţă din Seattle!

jeremy_clarkson_amazon_jeff_

 

sursa: racefactor.org

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ