KIA a prezentat conceptul unui nou SUV Telluride

52

Salonul Auto Internaţional de la Detroit a servit o ocazie bună pentru coreenii de la Kia care şi-au prezentat cel mai bombat şi mai impunător SUV de până acum. Este vorba despre un nou concept, construit pe baza lui Sorento, dimensiunile căruia însă, le depăşeşte cu mult!

Telluride Concept ar putea fi succesorul lui Borrego, asta în cazul în care maşina primeşte undă verde şi intră în producţia de serie. Până atunci însă nouă nu ne rămâne decât să ne delectăm cu designul dur al SUV-ului cu şapte locuri. În ciuda tendinţelor actuale ale designerilor, de a schiţa automobile cât mai ascuţite şi mai futuristice, Kia a preferat să rămână fidelă aspectului mai mult sau mai puţin pământesc, astfel asigurându-şi clienţii cu un flux continuu de automobile moderne şi stâpânite de modestie.

Asta nu înseamnă însă, că noul concept Kia Telluride este lipsit de strălucire! Absolut deloc! SUV-ul este finisat într-o nuanţă de vopsea specială, combinată cu elemente de caroserie cromate, blocuri optice cu LED, dar şi jantele enorme de 22 de inch, încălţate în anvelope Hankook Ventus ST cu dimensiuni de 275/45/R22. Unde mai pui că şi habitaclul Telluride nu este tocmai dintre cele mai ordinare.

Forţa de mişcare este asigurată de cuplul motoarelor cu ardere internă de 3.5 litri şi 270 CP şi al unui motor electric capabil de 130 de cai putere. Astfel că sistemul de tracţiune integrală are de-a face cu nu mai puţin de 400 CP! Şi parcă vorbeam de modestie mai sus…

Telluride

Telluride

Telluride

Telluride

Telluride

Telluride

000

Telluride

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ