Kia pregătește lansarea unui nou SUV! Se presupune că e vorba de varianta globală a noului Seltos

116

Kia publică pe pagina sa de Facebook prima imagine cu viitorul SUV care urmează să fie prezentat mâine, 20 noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Dacă ar fi să analizăm minuțios imaginea teaser, observăm blocurile optice și o parte a grilei, care le-am văzut deja pe modelul prezentat în luna iunie Kia Seltos, oferit exclusiv pentru piața din India. În această ordine de idei putem presupune că sud coreenii pregătesc o versiune globală sau destinată pieții din Europa, a modelului Seltos.

De altfel, reprezentanții constructorului au confirmat mai devreme că Seltos ar primi în viitor o variantă comercializată la nivel global, în a doua jumătate a anului 2019.

Se presupune că designul lui Seltos pentru piețele din SUA și Europa va fi puțin modificat, va primi un pachet mai generos de tehnologii și va fi adaptat la cerințele legislative a celor două regiuni.

Kia Seltos destinat pieții din India, este oferit clienților cu trei motorizări, printre care: un benzinar turbo T-GDI de 1.6 litri volum și 177 CP, un motor aspirat natural pe benzină de 2.0 litri volum și 149 CP sau o unitate diesel de 1.6 litri volum și 136 CP.

Kia Seltos în versiunea pregătită pentru India

NICIUN COMENTARIU