Kia publică o serie de fotografii oficiale cu noul Sorento! SUV-ul primește un exterior mai agresiv și interior regândit

222

Kia a publicat astăzi o serie de imagini oficiale cu noua generație Kia Sorento. Viitorul SUV este construit pe o platformă nouă, primește un interior și un exterior regândit, precum și o gamă de opțiuni noi disposibile în ofertă.

Designul noului Sorento nu mai este o enigmă, anterior, spionii foto au reușit să surprindă un prototip fără camuflaj în timpul filmării unui material video publicitar. Noul design al lui Sorento devine mai agresiv și masculin, în comparație cu generația actuală. Partea frontală integrează o grilă specifică mărcii coreene, numită Tiger Nose, faruri redesenate, bare de protecție mai sport și elemente aerodinamice noi. La posterior, observăm stopuri LED cu o semnătură luminoasă nouă și elemente cromate la nivelul difuzorului.

Fotografii publicate recent ne permit să analizăm fiecare detaliu modificat la interior. Printre acestea se numără apariția unui instrumentar de bord digital de 12,3 inch și a unui ecran a sistemului multimedia de 10,25 inch. Pe tunelul median se regăsește un nou selector de viteze, iar gurile de aer au acum un design mai modern. Noul Sorento poate fi echipat cu scaune ventilate, un pachet mare de asistenți electronici și o frână de mână electromecanică. SUV-ul va fi disponibil atât cu cinci, cât și cu șapte locuri.

NICIUN COMENTARIU