Coreenii de la Kia au adus la Geneva un concept denumit Sportspace. Acesta vine să previzualizeze noua filosofie de design a mărcii dar și viitoarea generație Kia Optima.

Kia Sportspace este conceptul cu care coreenii au surprins într-un mod foarte plăcut publicul de la Geneva. Mașina previzualizează noua generație Optima așteptată de fanii mărcii abia în 2016. Sportspace Concept se prezintă a fi un break de dimensiuni generoase care vine să poziționeze producătorul coreean mai aproape de clasa premium.

Ar putea fi şi un răspuns la zvonurile lansate acum un an care vorbeau despre planurile ambițioase ale coreenilor de a intra în clasa mașinilor premium. Ei bine, Sportspace este un break dar care va fi disponibil și în caroseria sedan. Mașina prezentată în cadrul salonului auto poate găzdui doar 4 pasageri dar să nu uităm că este un concept, lucru care ne duce la ideea că versiunea de serie va avea 5 locuri.

IMG_2196

Nu se cunoaște nimic despre motorizări dar cel mai probabil că noul model va fi dispobinil atât cu propulsoare pe benzină şi diesel cât și hybrid. Mai mult de atât coreenii declară că ar putea fi disponibilă și o versiune full electrică, tehnologie care a debutat pe modelul Soul. Noua Kia Optima este așteptată în 2016 iar la toamnă, în cadrul salonului auto de la Frankfurt ar putea fi prezentată deja versiunea de serie.

IMG_2198

IMG_2201

IMG_2206

IMG_2208

IMG_2210

IMG_2212

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ