Publicaţia Autocar, anunţă că următoarea generaţie a celui mai popular model Kia, va fi prezentă în caroseriile crossover şi shooting brake. Noua generaţie Kia Cee’d este aşteptată către sfârşitul anului 2018.

Varianta de crossover, se va clasa în gama maşinilor asamblate de producătorului corean, între modelele Stonic şi Sportage. Motorizarea nu se va deosebi de cea folosită pentru a treia generaţie a modelului Cee’d, însă informaţia detaliată despre propulsoare încă rămâne un secret. Se presupune totuşi că, crossoverul se va diferenţia doar printr-un body kit şi o gardă la sol majorată.

Variaţia shooting brake, se pare că va fi cât se poate de asemănătoare cu conceptul Proceed, prezentat de coreeni la Salonul Auto de la Frankfurt, în luna septembrie a anului 2017. Acesta a fost prezentat drept un automobil cu un design futuristic, cu linia de sus a caroseriei elegant accentuată, jante cu diametrul de 20 inch şi acoperiş panoramic. Se presupune că acesta urmează să concureze cu Mercedes-Benz CLS Shooting Brake.

Kia Proceed Concept
Noua Generţie Kia Cee’d, surprinsă camuflată în timpul testelor

NICIUN COMENTARIU