LA vârsta de 82 de ani bunicuţa conduce un Corvette cu peste 280km/h! (VIDEO)

46

Din păcate pentru mulţi dintre noi, cariera de conducător auto se sârşeşte cumva devreme, pentru unii chiar mai devreme de vârsta de pensionare. Cauze sunt diferite, unii preferă să stea comod în scaunul pasagerului, iar pe alţii nu îi mai lasă să o facă sănătatea. Există însă şi cazuri mai fericite, cum este această doamnă în vârstă de 82 de ani!

În cadrul festivalului de viteză Sun Valley Road Rally, care a avut loc recent, publicul adunat a avut ocazia să urmărească ceva mai puţin obişnuit pentru zilele noastre. Printre mulţimea de supercaruri şi piloţi profesionişti a debutat şi o bunicuţă, la volanul unui Chevrolet Corvette C5!

Mare le-a fost mirarea însă, când din boxele organizatorilor s-a auzit cifra de 175 de mile la oră, viteză cu care doamna de peste 80 de ani a trecut de linia de finiş! Traduşi în kilometri, asta ar însemna puţin peste 281 de kilometri la oră! Ori, cu alte cuvinte, o viteză sub pragul de 300km/h! Din cauza vântului puternic, prima încercare i-a adus „doar” 171 mile pe oră pe cadrane, iar cea de a doua încercare a dus-o la 175 mp/h!

Un record demn de aprecieri, având în vedere că o bună parte din bărbaţi nu au depăşit în viaţa lor nici măcar pragul de 200 km/h!

82-year-old-granny-hits-171-mph-in-her-c5-corvette-she-was-aiming-for-more-video_2

82-year-old-granny-hits-171-mph-in-her-c5-corvette-she-was-aiming-for-more-video_3

82-year-old-granny-hits-171-mph-in-her-c5-corvette-she-was-aiming-for-more-video_4

82-year-old-granny-hits-171-mph-in-her-c5-corvette-she-was-aiming-for-more-video_5

82-year-old-granny-hits-171-mph-in-her-c5-corvette-she-was-aiming-for-more-video_1

sursa: autoevolution.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ