Lada XRAY a fost dezvăluită oficial!

37

Constructorul de automobile AvtoVAZ a prezentat o amplă galerie foto cu cel mai nou model Lada XRAY! Producţia în serie a acestuia va începe în data de 15 decembrie a lui 2015, urmând ca în primăvară, Lada să îşi onoreze primile comenzi venit din parte clienţilor din Federaţia Rusă. 

La scurt timp după lansarea sedanului Lada Vesta, AvtoVAZ revine în atenţia publicului cu un nou model. De această dată este vorba despre crossoverul Lada XRAY, conceptul căruia a fost prezentat anterior în anii 2013 şi 2014. Maşina, este construită pe platforma B0, împrumutată de la alianţa Renault-Nissan, însă peste 500 de piese componente ale acesteia sunt autentice ruseşti!

Printre dotările cele mai importante, Lada include volanul tapiţat cu piele, oglinzile exterioare şi geamurile portierelor acţionate electric, sistem de climatizare, sensori de parcare şi multe altele! Clienţii vor avea de ales dintre cele trei motorizări pe benzină, unde versiunea de bază este un propulsor în patru cilindri de 1.6 litri, ce dezvoltă aproximativ 105 cai putere (78kW), urmată apoi de aceeaşi unitate dar care pune pe roţi în jur de 113 cai putere (84 kW). Vârful de gamă, este animat de un motor de 1.8 litri capabil să livreze 121 de cai putere (90 kW) şi poate fi cuplat, la dorinţă, cu transmisia automată.

lada-xray (1)

În Europa, vânzările noului model vor lua start câteva luni mai târziu, până atunci însă, avem de urmărit şi primile teste EuroNCAP. Aici conducerea uzinei constructoare de maşini se arată încrezută într-un rezultat de cel puţin trei stele. Rămâne de văzut, cum se va descurca crossoverul rusesc.

lada-xray (2)

lada-xray (3)

lada-xray (4)

lada-xray (5)

lada-xray (6)

lada-xray (7)

lada-xray (8)

lada-xray (9)

lada-xray (10)

lada-xray (11)

lada-xray (12)

lada-xray (13)

lada-xray (14)

lada-xray (15)

lada-xray (16)

lada-xray (17)

lada-xray (18)

lada-xray (20)

lada-xray (21)

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ