După Gallardo, iată că Lamborghini Huracan se apropie de un nou record de producţie. În cei trei ani de la data lansării, italienii au asamblat peste 8.000 de exemplare.

Începând cu anul 2016, vânzările de supercaruri au înregistrat o creştere fabuloasă, iar cei mai tari producători, Lamborghini, McLaren şi Ferrari, au profitat din plin de piaţa „flămândă”. Anul 2017 continuă în acelaşi ritm iar constructorul italian din Sant’Agata Bolognese se pare că este cel mai bine cotat în acest segment.

În mare parte succesul este datorat celui mai proaspăt model din gama Lamborghini (dacă trei ani de zile poate fi considerat fresh) şi anume lui Huracan. Italienii s-au grăbit să se laude că au atins deja numărul de 8.000 de unităţi livrate clienţilor, iar gama variată de versiuni face posibilă atingerea unor noi înălţimi.

Fie că îl vrei „închis” sau îţi place mai mult versiunea spyder, cu tracţiune integrală sau doar tracţiune spate, ori mergi pe vârf de lance cu modelul Performante, Lamborghini are ce să ţi ofere pe placul tău.

Anterior, cel mai bine vândut model a fost Gallardo, care a trecut cu puţin peste 14.000 de exemplare vândute, însă Huracan îi calcă pe urme.

NICIUN COMENTARIU