Într-un interview acordat jurnaliştilor, Andrea Baldi a declarat că, noul Lamborghini Urus nu urmăreşte să fie SUV-ul numărul 1 pe Nurburgring. Este un concept diferit de crossover şi va trebui să corespundă acestui nume.

Chiar dacă a fost văzut de nenumărate ori pe Iadul Verde, totuşi primul SUV din gama italienilor de la Lamborghini nu va fi orientat complet spre sport şi performanţe. „Dacă mergi pe Nurburgring, trebuie să fii cel mai bun”, a mărturisit Andrea Baldi, însă nu asta îşi doresc cu adevărat constructorii, rezervându-i ceva potenţial şi pentru ieşirile în off-road. „Nu urmărim să ne impunem cu noi recorduri”, a mai adăugat A. Baldi.

„Totodată însă, nu va fi nici chiar un Jeep”, pentru că va concura cu Bentley Bentayga, Rolls-Royce Cullinan şi unele versiuni de performanţă al celui mai nou Porsche Cayenne, scrie carscoops.com.

Producţia în serie a lui Lamborghini Urus va debuta în 2018, însă versiunea finală a maşinii va putea fi văzută foarte curând, la Salonul Auto de la Shanghai! Cu un nou model în gama sa de maşini, Lamborghini speră să îşi dubleze vânzările anuale de la 3.457 la circa 7.000 de unităţi.

 

NICIUN COMENTARIU