Lamborghini Urus primește o versiune pentru circuit! SUV-ul de 650 CP va fi safety car-ul oficial în competiția Super Trofeo Europe

91

SUV-ul Lamborghini Urus, va deveni lead car-ul oficial al competiției europene Super Trofeo Europe. Imaginile cu vehiculul deja împodobit stickere și decoruri cum și ar trebui să arate un pace car, au fost publicate recent pe pagina de Facebook a producătorului italian.

În descrierea postării este menționat că debutul versiunii de curse al lui Urus a avut loc pe circuitul englez „Silverstone”. În total, pe parcursul anului 2018, vor avea loc încă patru etape de Super Trofeo Europe: pe circuitul Misano în luna iunie, Spa-Francorchamps în luna iulie, Nurburgring în luna septembrie și Vallelunga în luna noiembrie.

Piloții participanți ai cursei Super Trofeo Europe, conduc cea mai recentă versiune a bolidului Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO, care a debutat în luna septembrie a anului 2017. Noul supercar italian a primit un kit aerodinamic regândit, elaborat în comun cu Dallara Engineering. La fel, aceste ascunde sub capătă un motor V10 de 5.2 litri care produce 612 cai putere și este cuplat la o transmisie secvențială cu șase trepte, toată puterea fiind livrată exclusiv către puntea spate.

NICIUN COMENTARIU