Lecţii de CRETINISM! Un copil de 12 ani conduce un Range Rover prin capitală! (VIDEO)

1723

Portalul de satiră şi umor, muligambia.com, a publicat recent un videoclip în care un copil de numai 12 ani, îşi demonstrează „măiestria” în ale condusului, la volanului unui SUV pe drumurile capitalei! Autorul postării, a indicat şi pagina de facebook a băieţelului pe nume Nichita Dodon, de unde a fost preluată filmarea, şi account-ul căruia a fost ulterior suspendat!

Filmarea este însoţită şi de un mesaj în care se spune „Rugăm organele competente să se autosesizeze, nouă ni se pare un obraz de porc să-ți lași copilul de 12 ani să conducă autotorismul pe străzile Chișinăului. Nu e prima și nici ultima dată, așa că sperăm la un dosar penal în familia Dodon pentru neglijență și poate-poate punerea în pericol a zeci de vieți umane sau muliDodonilor li se permite orice în Mulidova?”

2@w.660-h.500

Într-o altă ordine de idei, dacă eşti până într-atât de cretin şi nu îţi pasă de viaţa ta ori a copilului tău, atunci măcar din respect pentru alte „vieţuitoare”, ai putea să îţi duci copilul la Karting să îl antrenezi într-o disciplină sport, sau să îi angajezi un instructor pe un poligon, unde să îţi distrezi odrasla. Dar să pui în pericol ceilalţi participanţi la trafic, ori pietonii, nu faci altceva decât să dai dovadă de lipsă totală de…creieri! Dar na, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere…

Nu tu nu eşti un erou şi nici fiu-tău nu va fi, pe care îl înveţi de pe acum cât este de „cool” să fii un idiot public! Accesaţi link-ul  pentru a urmări mai jos isprava unor descreieraţi!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ