Daaaaa, asta e maşina care îmi aminteşte de „epoca de aur” a drag-ului moldovenesc. Este acea perioadă de vreme, în care se anunţau în luptă maşini extrem de puternice, preparate cu multă măiestrie şi conduse de piloţi extrem de talentaţi. Vă amintiţi probail şi voi de Subaru WRX STI, BMW Seria 3 V8 Twin-Turbo, şi cel mai important, acest Nissan Skyline cu numere ucraineşti şi volanul pe dreapta. 

Acest bolid, a ajuns faimos şi peste hotare, în special la o etapă în cadrul campionatului de drag King of Europe, desfăşurată la Tulcea, în urmă cu trei ani, unde a ocupat locul doi la nivel european! Acum, legenda se vinde şi o puteţi găsi chiar pe site-ul local de anunţuri. În descriere se menţionează că maşina are astăzi 1.200 de cai putere, iar în susţinerea acestei afirmaţii sunt aduse şi câteva argumente cum ar fi turbina Garrett GTX4508R, injectoarele de 2000 cc, pistoanele forjate CP Pistons, axe cu came sport SG 182-DRAG RACING, biele Manley, cuzineţi ACL, pompă de ulei Tomei, transmisie pneumatică Liberty şi multe multe altele.

maxresdefault-1

Acest Nissan Skyline poate fi al tău, dacă accepţi să te desparţi de o sumă de 37.900 de euro. Poţi încerca să mai şi negociezi un pic 🙂

Vezi maşina în acţiune, la etapa de la Tulcea, unde potrivit lui Igor Vrabie, proprietarul Skyline-ului, avea doar 1.000 de CP!

NICIUN COMENTARIU