Lewis Hamilton a încercat să cumpere unul dintre bolizii lui Ken Block. Preţul l-a dezamăgit!

89

Pilotul de Formula 1 cu trei titluri de campion mondial la activ, Lewis Hamilton şi-a manifestat interesul în achiziţia unui bolid absolut unic, Mustang-ul botezat Hoonicorn, al cărui proprietar este nimeni altul decât Ken Block, celebru pentru episoadele sale Gymkhana!

Potrivit redacţiei Auto Motor und Sport, Lewis Hamilton se poate lăuda cu un garaj care include două supercaruri de top cum ar fi McLaren P1 şi Pagani Zonda, iar acum ar fi fost interesat de maşina de curse a lui Block, cea care a apărut în ultimul episod Gymnkhana 7 „Wild in the Streets of Los Angeles”. Tot din presa europeană aflăm că Block ar fi cerut un preţ mult prea mare fapt care l-a motivat pe Hamilton să renunţe.

„Lewis Hamilton vroia să cumpere Mustang-ul de la mine, când a aflat preţul şi-a pierdut instant interesul”, a declarat Ken Block pentru AMS. 

Se pare că nici Ken nu se prea grăbeşte să se despartă de maşina sa, declarând într-un interview că îşi iubeşte mai mult bolizii săi decât orice alt sportcar modern, pentru care nu ar plăti niciodată banii ceruţi. Până la urmă, se întreabă Block, de ce ar vrea să cheltuie câteva sute de mii de dolari pe o maşină mult mai lentă decât maşina lui de raliuri?

Hoonicorn-ul Mustang este un model unicat în toată lumea, preparat de ASD Motorsports care vine echipat cu un motor imens de 6.7 litri Roush Yates, capabil să dezvolte 845 de cai putere şi care sunt livraţi în totalitate sistemului de tracţiune integrală Sadev.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ