LIVE Geneva: Rimac șochează cu un supercar de 1914 cai putere și 2300 Nm de cuplu motor!

322

Cum arată s-ar putea să nu îți placă, dar este imposibil să nu te șocheze performanțele acestui ”vehicul electric”. Că nici vehicul nu îl poți numi, este un criminal, silențios și foarte, foarte, foarte rapid!

Minunea croaților are 4 motoare electrice și o baterie de 120 kWh. Aceasta asigură celui aflat la volan un total de 1914 cai putere și tocmai 2300 Nm de cuplu motor!!! Și știți ce? Mașina accelerează de la zero la o sută km la oră în numai 1.85 secunde. Viteza maximă la fel te poate surprinde pentru că ajunge la maximul de 412 kmh și asta fără să îți consume toată averea.

Nu trebuie să ai rezerve de carburanți după tine, vă amintim că rulează în regim electric absolut. Și dacă e să conduci ”cuminte”, te poți bucura de o autonomie de aproximativ 650 de km. Sună foooarte bine!

Și cum performanțele sunt peste orice așteptări și unde mai pui că și numărul de mașini produse va fi limitat la numai 150 de bucăți, prețul acestui Rimac C_Two trece de 2.000.000 de euro! Cât pe ce să uit, minunea asta extraterestră este echipată cu tehnologii autonome de condus de nivel 4, din 5 maxim!

Mulțumim partenerului general al expediției noastre, Lukoil Moldova, pentru suportul acordat echipei AutoExpert.

NICIUN COMENTARIU