Lorinser, atelier de tuning, vinde 30 de vehicule G-Class, preluate de la serviciile armate! Prețurile încep de la 15.000 de euro

754

Forțele armate ale Suediei, s-au despărțit recent de un lot de vehicule de teren, cunoscute lumii întregi ca Puch sau G-Class. Iar o companie nemțească de tuning, le-a procurat pentru revânzare.

Cel puțin 30 de unități ale acestui vehicul istoric vor putea fi procurate de împătimiții acestui model, de pasionații de tehnică militară, sau simplu de iubitorii de off-road. Lorinser, este unul dintre cei 46 dealeri în toată Germania, partener oficial ”Mercedes-Classic”, ceea ce i-a permis să pună mâna rapid pe astfel de bijuterii.

Prețul variază în funcție de starea vehiculelor, vârsta, sau parcursul pe bord. Între 450.000 și 202.000 kilometri, produse în anii 1990-1996 și la prețuri de start de 15.200 de euro până la aproximativ 20.000 de euro!

G-urile sunt echipate cu motoare în 4 cilindri, de 2.3 litri volum, cuplate la o transmisie automată cu patru rapoarte și desigur, sistem de tracțiune integrală cu diferențiale blocabile.

Lorinser oferă și opțiunea de a cumpăra un vehicul restaurat și îmbunătățit cu accesorii moderne, cum ar fi faruri LED, caroseria recondiționată, scaune mai confortabile, suspensie revizuită, etc, caz în care prețul începe de la 50.000 de euro!

NICIUN COMENTARIU