De ce imposibil? Pentru că este extrem de dificil să încerci să îmbunătățești ceva, ce a atins deja culmile celor mai înalte standarde de lux printre limuzinele cu patru roți. Și cu toate astea Mansory insistă de fiecare dată și dă dovadă că se poate mai bine de atât.

Tuningul oferit de compania cu sediul la …, nu poate fi chiar pe placul tuturor. Deseori imaginația designerilor implică uzul de culori stridente și combinații neobișnuite, mai puțin îndrăgite de cei mai fideli clienți ai brandului. Însă pentru cei ce nu recunosc limitele imaginare, Mansory vine ca o gură de aer proaspăt și rece.

După cum ziceam, Mansory are o viziune aparte când vine vorba de tuning. Indiferent că este o limuzină sau un supercar, rețeta va fi cam aceeași. Nuanțe de culori deosebite, noi materiale pentru interior, bodykit-uri aerodinamice, suspensii ce coboară garda la sol, jante sport și chiar performanțe sporite.

Bunăoară, motorul V12 care producea în trecut circa 571 PS și 900 Nm de cuplu motor, cu o ușoară resoftare trimite către roți deja 610 PS și 950 Nm de cuplu motor. Nu e mult, dar suficient cât să completeze modificările de exterior și, să vă facă nota de plată un pic mai lungă.

NICIUN COMENTARIU