Maserati Alfieri va fi produs în serie

32

Alfieri, conceptul unui coupe sportiv, creat pentru a sărbători centenarul brandului Maserati, a primit undă verde pentru a fi produs în serie.

Într-o conferinţă oficială a grupului Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne a dezvăluit planurile Tridentului pentru următorii patru ani. În lista viitoarelor premiere se află şi Alfieri, care va vedea lumina zilei în maxim doi ani şi va fi declinat în două variante de caroserie. Prima dintre ele va fi cea coupe, dezvoltată pe o platformă comună cu cea a lui Ghibli şi animată de motoare V6 cu diferite niveluri de putere.

Înaintea debutului lui Alfieri aşteaptă deja la rând, de mai mulţi ani, primul SUV al companiei. Anticipat încă din 2011 de conceptul Kubang, care a atras o mulţime de reacţii pozitive în cadrul Salonului de la Frankfurt, SUV-ul este aşteptat anul viitor. El se va numi Levante şi va fi disponibil cu tracţiune integrală şi o gamă largă de motoare, capabile să îi asigure performanţe demne de rivali cu pedigree cum ar fi Porsche Cayenne sau viitorul Lamborghini Urus.

Maserati Alfieri va fi produs în serie1

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ