Mazda 3 şi Lada Priora sunt preferatele hoţilor de automobile din Moscova!

48

Potrivit lui Victor Kovalenko, șeful Poliției Rutiere din Moscova, citat de Russian.rt.com, cele mai frecvente automobile care sunt furate în Moscova de la începutul anului 2015 sunt cele de model Mazda 3 și Lada Priora.

Kovalenko susține că de la începutul anului 2015 până în prezent în Moscova au fost înregistrate 5100 de furturi de automobile
Printre liderii din popularitate în rândul hoților de mașini, se înscriu automobile cum ar fi Mazda 3, Hyundai Solaris, Kia Rio, Ford Focus, Range Rover și Toyota. Printre cele mai populare mașini de producție rusă sunt cele de model Lada Priora, a mai adăugat Kovalenko.

Este de precizat că reporterii Autoexpert.md au încercat să afle de la reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare, care sunt cele mai preferate modele de automobile ale hoților auto din Republica Moldova, însă ni s-a comunicat că la noi nu există o asemenea statistică! Păi la ce bun ne-ar trebui o asemenea statistică dacă avem statistica amenzilor şi numărul camerelor de supraveghere care numără banii în conturile PRIVATE!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ