McLaren declară că noul său hypercar va fi mai rapid decât Bugatti Chiron!

89

Compania McLaren a început testările a două prototipe ale hypercarului Speedtail, unul fiind dotat cu tracțiune integrală iar altul cu tracțiune spate. Conform surselor din interiorul companiei versiunea cu tacțiune spate va accelera de la 0-100 în doar 2 secunde, adică cu 0.5 secunde mai rapid decât Bugatti Chiron!

Portalul TheSupercarBlog scrie că sistemul de tracțiune va mări masa totală a hypercarului, însă totodată va spori și aderența acestuia. Totuși inginerii vor încerca să evite creșterea greutății supercarului, din cauza că acestea deja se vor adăuga odată cu intalarea unui bloc de baterii a sistemului de propulsie hybrid.

Conform zvonurilor, McLaren Speedtail va împrumuta propulsorul V8 Twin-turbo de 4.0 litri volum de la modelul McLaren 570S GT4, care însă va fi forțat pentru a dezvolta o putere mai mare. Se presupune că hypercarul va oferi peste 1.000 de cai putere și va atinge viteza maximă de 391 km/h.

McLaren Speedtail este menit să fie succesorul ideologic al legendarului model F1. Acesta va primi aceeași configurație a interiorului alcătuită din trei scaune, unde scaunul șoferului se află în față pe mijloc.

NICIUN COMENTARIU