Până acum definița de hatchback și tracțiune față, mergeau mână în mână pe absolut orice model al vreunui producător de automobile. Iar tracțiunea față din câte probabil știți deja, nu este capabilă de drift! Și atunci cum face asta noul A45?

Viitorul, ca să nu mai zic noul A45 AMG, îți poate oferi plăcerea de a realiza derapaje controlate cu ajutorul noului sistem de tracțiune integrală, ce include funcția ”Drift Mode”.Aici îl ajută și motorul de 2.0 litri volum capabil să livreze ”peste 400 de cai putere”, așa cum susține producătorul. Informațiile exacte vor fi dezvăluite un pic mai târziu, în prima jumătate a lui 2019.

Tracțiune integrală inteligentă a se înlocui cu 4Matic, o denumire veche dar care are la bază cam cele mai noi tehnologii. Astfel a apărut în meniu și funcția Drift Mode, accesată simplu prin intermediul unui buton.

Se pare că noul E63 AMG a donat cele mai bune idei și tehnologii care să poată fi folosite și de restul membrilor familiei AMG, iar viitorul A45 ar putea fi chiar o bombă în segment!

NICIUN COMENTARIU