Mercedes-Benz vrea un rival pentru BMW X4. Va fi numit GLC Coupe!

41

Cursa pentru supremaţie întrei cei doi constructori de automobile premium germani devine deja amuzantă, iar felul în care Mercedes-Benz se aruncă în fiecare segment cu modele noi, doar pentru a înghesui rivalii de la BMW este şi mai amuzantă. 

După ce au lansat o copie a modelului X6, adică Mercedes-Benz GLE Sport Coupe, iată că acum au fost făcute publice schiţele unui nou concept, menit să lupte în nişa creată de BMW X4. Acesta poartă numele de GLC Coupe şi va fi previzualizat de un concept în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, urmând ca mai târziu, cam prin 2017 să vedem versiunea gata de producţia de serie.

La fel ca în cazul lui GLE Coupe, care este derivat din ML, care la rândul lui a fost redenumit în GLE (chiar nostim), aşa şi GLC Coupe va fi construit utilizând platforma noului model GLC care este succesorul lui GLK. Iată aşa domnilor, o schimbare de nume, de gamă şi de modele ne propun cei de la Mercedes-Benz.

Atât deocamdată! Cu mai multe detalii vom reveni în data de 20 aprilie, atunci când îşi va deschide uşile pentru vizitatori, Salonul Auto de la Shanghai!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ