Mercedes-Benz W124 semnat de AMG cu 11.000 de euro???

2007

Dacă ești gata să-ți amanetezi sufletul pentru un Mercedes modificat de AMG și să mai fie și accesibill, atunci iată că asta ar putea fi chiar oferta potrivită.

Produs în 1991, acest Mercedes-Benz 300E 3.2 AMG are la bord în jur de 239.770 de kilometri. Un fleac pentru un W124. Motorul său de 234 cai putere ar face față și la mai multe călătorii, cu ușurință, însă proprietarul a decis că este timpul să se despartă de bijuteria sa. Recunoaște că a avut multe ezitări însă într-un final, este nevoit să îl vândă.

Mașina poartă nu doar bodykit-ul AMG, dar și motorul, suspensia, sistemul de evacuare, ceasurile de bord și chiar jantele, toate sunt semnate de AMG. Pe partea de dotări opționale pot fi trecute în listă trapa cu acționare electrică, tempomat (sistem menținere a vitezei de croazieră), sistem aer condiționat, scaune tapițate în piele și cu reglaj electric, geamuri cu acționare electrică și sistemul ABS.

Se dă pentru un preț absolut modest de numai 11.000 de euro. Anunțul este cât se poate de real, fiind postat și într-un grup de pasionați de mașini cu pedigree.

Însă îl găsiți chiar pe mobile.de, unde aveți descrierea și datele de contact ale proprietarului.

NICIUN COMENTARIU