Mercedes confirmă oficial: noul Gelandewagen va avea și o versiune electrică!

131

Mercedes-Benz G-Class rămâne a fi deja de mai bine de 40 de ani un model care nu are concurenți pe piață, totodată fiind cel mai popular offroader din lume! Cu toate acestea, chiar dacă este fidel formei de caroserie desenată în anii ’70, nu ezită să ofere cele mai noi tehnologii, iar o variantă electrică este o continuitate logică și o cerere impusă de piață!

Noul Mercedes-Benz G-Class a debutat în anul 2018 la Salonul Auto de la Detroit! Offroader-ul constructorului german a primit modificări la exterior care să-l facă mai modern, dimensiuni mai mari și un interior regândit pentru a oferi mai mult spațiu și cele mai moderne tehnologii.

Acum, oficialii Mercedes confirmă zvonurile și declară că, pe lângă motorizările din oferta actuală, Gelandewagen-ul va primi în cel mai apropiat timp și o versiune electrică. Declarațiile au fost făcute pe Twitter de de Sascha Pallenberg, directorul departamentului de transformare digitală, care a citat o declarație a șefului Daimler.

“Vom avea o versiune cu emisii zero pentru Mercedes G-Class. În trecut, au existat discuții legate de eliminarea acestui model din gamă, însă, acum, aș putea spune că ultimul Mercedes construit va fi un G-CLass!”, a spus Ola Källenius, președintele Consiliului de administrație al Daimler AG și șeful Mercedes-Benz Cars.

Din păcate, Daimler nu oferă în acest moment detalii tehnice despre viitorul G-Class electric sau despre momentul lansării.

NICIUN COMENTARIU