Mercedes-Maybach S600 Pullman arată ca un monstru pe lângă Golf-ul din imagini!

66

Mercedes-Maybach S600 Pullman este la etapa actuală cel mai masiv şi mai impunător Maybach pe care banii îl pot cumpăra. Acesta măsoară în jur de 6.5 metri în lungime, iar graţie ampatamentului de 4.418 mm, pasagerii limuzinei sunt trataţi cu adevărat regeşte, având la dispoziţie mai mult decât suficient spaţiu interior. Însă nu oricine îşi poate permite un asemenea automobil luxos, motiv pentru care este practic imposibil să le întâlneşti pe drumurile publice. 

Şi totuşi norocul i-a surâs unui pasionat de automobile, după ce a surprins un Mercedes-Maybach S600 Pullman chiar într-o intersecţie. Iar pentru a vă da seama cât este de gigantic, puteţi face o comparaţie cu un Volkswagen Golf în generaţia a patra, care tocmai a staţionat lângă limuzina germană. Vă sugerăm să mutaţi cursorul la minutul 0:10, pentru a vă scuti de intro-ul ieftin.

Într-o altă ordine de idei, observaţi că geamurile maşinii sunt complet transparente, nu doar la şofer ci şi în spate, semn că proprietarul nu are ce ascunde de lumea exterioară şi chiar preferă să vadă cu ochii proprii ce se întâmplă dincolo de portierele enorme ale unui Mercedes-Maybach S600 Pullman.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ