Mercedes-Maybach S600 Pullman are nevoie de două locuri de parcare! (VIDEO)

46

Ce poate fi mai tare decât un Mercedes-Benz S-Cass? Păi un Mercedes-Maybach S600 Pullman! Unul ca modelul din imagini, surprins la o parcare din Germania, unde a ocupat tocmai două locuri! Practic nu e de mirare, având în vedere că limuzina măsoară 6.499 mm în lungime!

În caz că nu aţi ştiut, aflaţi că Pullman este cu1.05 metri mai lung faţă de un S-Class obişnuit, iar astfel identificarea unui spaţiu de parcare poate fi uneori o problemă pentru cel aflat la volan. Însă pentru pasagerii săi, aşezaţi comod în fotolii separate, acesta aspect contează mai puţin. 😀

De cealaltă parte, suntem siguri că de puterea motorului V12 de 6.0 litri este încântat cel mai mult şoferul. La dispoziţia lui stau nu mai puţin de 520 de cai putere (390 kW9 şi 830 Nm cuplu motor. Însă rezervele acestui motor nu sunt complet explorate. Drept dovadă este programul de tuning oferit de Brabus, în urma căruia, volumul total al cilindrilor ajunge la 6.3 litri iar performanţele se ridică la 900 de cai putere şi 1.500 Nm de cuplu motor!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ