Mercedes publică prima imagine cu interiorul viitorului GLA! SUV-ul compact debutează pe 11 decembrie

135

Prima generație Mercedes-Benz GLA a debutat în 2013 la Salonul Auto de la Frankfurt. Acum, nemții sunt pe ultima sută de metri înainte de a prezenta noua generație a SUV-ului compact care se bucură de succes pe piața mondiaă.

De la începutul campaniei de promovare, constructorul din Stuttgat a publicat doar o imagine cu silueta noului model și două poze surprinse în timpul testelor. Astăzi, Mercedes publică prima fotografie cu interiorul noului GLA.

Cum și era de așteptat, salonul celei de-a doua generație GLA folosește mai multe elemente deja văzute pe modelul GLB. SUV-ul este echipat cu un instrumentar digital de bord și noul volan care primește două zone tactile pentru gestionarea informațiilor proiectate pe bord sau disply-ul sistemului de infotainment.

Din informațiile disponibile la această oră, cunoaștem că noul GLA va avea un ampatament mărit cu 30 de mm, chiar dacă lungimea vehiculului scade cu 20 de milimetri. Înălțimea crește cu 100 de milimetri, astfel că spațiul oferit pasagerilor va fi unul mult mai generos.

Mercedes-Benz GLA va fi echipat cu unități pe benzină de 1.33 și 2.0 litri volum, cu puteri cuprinse între 163 CP și 224 CP. Iubitorii motorizărilor diesel vor putea opta pentru un propulsor de 2.0 litri volum disponibil în versiuni de 150 CP și 190 CP.

Noul Mercedes-Benz GLA va fi prezentat oficial în data de 11 decembrie, iar debutul comercial urmează să aibă loc în prima jumătate a anului 2020.

NICIUN COMENTARIU