Mercedes ține în taină noul E-Class Facelift, dar a publicat imagini fresh cu interiorul viitorul model

1710

Anterior ați putut vedea cum arăta viitorul E63 AMG, în varianta de facelift. Mașina deși camuflată, tot a lăsat la vedere careva elemente importante de design. Astăzi însă avem parte de imagini oficiale, ce-i drept doar cu interiorul.

Mercedes a amânat prezentarea mondială a noului E-Class Coupe și Cabriolet pentru data de 27 mai. Chiar dacă producătorul menționează doar versiunile de caroserie cu două portiere, cred că va urma și sedanul să apară în lumina reflectoarelor.

Evenimentul este cu atât mai important cu cât și BMW a anunțat un facelift pentru modelul său Seria 5, care alături de Seria 6 GT vor fi prezentate în viitorul apropiat. Deci surprizele vor fi pe măsură.

Mercedes-Benz vine cu un interior revizuit, display de 12.3 inch, sisteme de siguranță avansate, noi motorizări, dar și tehnologii noi precum realitatea virtuală sau detectorul de gesturi, asistent digital și un design inspirat de parțial de S-Class.

Producătorul promite să surprindă fanii mărcii chiar cu mai mult decât atât, în special în cazul versiunilor E53 AMG de exemplu, unde vor apărea câteva gadgeturi în plus.

NICIUN COMENTARIU