MINI introduce versiunea ALL4 pentru modelul CLUBMAN

54

MINI anunţă o nouă opţiune pentru modelul Clubman, menită să adauge un strop de utilitate. Vorbim despre tracţunea integrală care în limbajul britanicilor este numită ALL4. Acesta este primul model din gama constructorului, non-SUV, care primeşte tehnologia AWD. 

Sistemul 4×4 este unul controlat electronic, care cu ajutorul ambreiajului multidisc, decuplează/cuplează în funcţie de necesitate, tracţiunea pe puntea spate. Astfel că în condiţii normale, maşinuţa rămâne a fi un clasic FWD, reducând astfel pierderile de putere necesare animării roţilor spate şi îţi economiseşte carburanţii. Tehnologia ALL4 se află în permanenţă sub controlul sistemului de stabilitate DSC care acţionează autonom şi poate bloca roţile separat una de alta, sau dimpotrivă, să livreze mai mulţi Nm către o singură roată.

În rest, MINI Clubman ALL4 nu se deosebeşte cu nimic altceva faţă de versiunea simplă cu tracţiunea pe puntea faţă. Maşina poate fi comandată în continuare cu două tipuri de transmisii, cea automată cu opt rapoarte şi/sau manuală, etajată în şase trepte. Gama de motoare a rămas intactă la rândul ei, prin urmare diferenţa de bani ar trebui să fie una minimă!

MINI-Clubman-ALL4-1

MINI-Clubman-ALL4-2

MINI-Clubman-ALL4-3

MINI-Clubman-ALL4-4

MINI-Clubman-ALL4-5

MINI-Clubman-ALL4-6

MINI-Clubman-ALL4-7

MINI-Clubman-ALL4-8

MINI-Clubman-ALL4-9

MINI-Clubman-ALL4-10

MINI-Clubman-ALL4-15

MINI-Clubman-ALL4-16

MINI-Clubman-ALL4-17

MINI-Clubman-ALL4-21

MINI-Clubman-ALL4-26

MINI-Clubman-ALL4-71

MINI-Clubman-ALL4-75

MINI-Clubman-ALL4-76

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ