Mister Bean își vinde Mercedes-ul E500 în caroseria W124. L-a procurat din Japonia!

12828

Exclusivitatea acestui model are mai multe surse de alimentare. Prima, e faptul că aparține lui Rowan Atkinson, cel care a adus lumii personajul Mr Bean.

Britanicul, unul din cei mai buni actori și comici din Regatul Unit, este și pasionat de tehnică, de altfel a fost un student excelent la facultate și a ajuns chiar la doctorat. Pasiunea pentru actorie însă l-a făcut celebru, astfel ”s-a născut” Mr Bean.

Mr Bean conduce un Mini Cooper, însă Rowan Atkinson iubește mașinile sport. Colecția sa a cunoscut multe modele emblematice, unele dintre care deja au fost vândute, iar acum a venit rândul, sedanului nemțesc Mercedes-Benz 500E, în caroseria W124. Veți spune că a vândut recent încă unul? Da, Mr Bean a avut tocmai 4 astfel de modele.

Spuneam că este un model exclusiv. Însuși versiunea 500E este întâlnită destul de rar. Culoarea albastră pe exterior și interior, la fel, este o combinație rar întâlnită. La acestea se mai adaugă și faptul că mașina a fost cumpărată din Japonia, înmatriculată în Marea Britanie, dar are volanul pe partea stângă!

Mașina are toate înscrisurile necesare în cartea de service și se prezintă într-o stare foarte bună, acumulând un punctaj aproape de maxim, 108 din 135, la evaluarea făcută de Classic Car Auctions.

Ca și performanțe E500-le garantează o viteză maximă de 260 km/h și o accelerare de la zero la prima sută în 6.1 secunde. Iar în acest sens îl ajută motorul V8 de 5.0 litri cu 326 de cai putere și 480 Nm.

NICIUN COMENTARIU