Franciza The Fast and The Furious a ajuns să numere 17 ani de când și-a făcut debutul în marele cinematografe din toată lumea, iar cu această ocazie în acest an 2018, va va fi organizat un show live pentru toți pasionații.

Evenimentul se va desfășura în Birmingham, Marea Britanie, iar gazda a pregătit pentru public și o mașină lucrată propriu. Mai exact Mitusbishi Motors UK a decis să expună un pick-up L200, ”modificat radical” și foarte îndrăzneț. Vehiculul, a primit o cușcă de protecție pentru exterior, noi jante, o suspensie de off-road și câteva implanturi custom, proiectate în atelier.

Mașina va avea un rol important în acest Live Tour, astfel că motorul de 2.4 diesel a fost supus și el modificărilor. Unitatea în patru cilindri a primit o nouă turbosuflantă Garrett, galeria de admisie realizată la printerul 3D, bloc electronic remapat, intercooler mai permisiv și alte mici detalii care ar trebui să sporească substanțial numărul de cai putere.

Din păcate englezii nu vor să zică la ce cifre au ajuns mai exact, însă cu siguranță că vor avea mai mult decât 181 de cai putere și 430 Nm de cuplu motor, cât dezvoltă acest motor în versiunea de uzină.

NICIUN COMENTARIU