Noi informații despre starea lui Michael Schumacher! Legendarul pilot este supus unui tratament secret la Paris

470

O lume întreagă își face griji de starea septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher! Astăzi, au apărut noi informații despre starea și cursul tratamentului celebrului pilot.

Conform unor surse din presa din Franța, Schumacher a fost adus la o clinică de la Paris pentru un tratament secret! Acesta ca beneficia de o terapie revoluționară cu celule stem, care urmează a fi injectate pentru a evita inflamarea organelor interne.

Potrivit jurnaliștilor francezi, tratamentul la care este supus în acest moment Michael Schumacher, a fost amânat de două ori din motivul „unei probleme de sănătate neașteptată” în perioada acestei veri.

Michael Schumacher a fost consultat până acum de două ori de profesorul Philippe Menasche la Paris, însa de fiecare dată a fost adus cu elicopterul de la Geneva. Acum însă, o ambulanță cu numere de Geneva l-a adus pe Schumacher la spitalul Georges Pompidou din Paris.

Potrivit publicației Le Parisien, în momentul în care a intrat în spital, la secția de cardiologie, Schumacher era acoperit cu o pânză albastră și inconjurat de o echipă de 10 medici și asistenți, condusă de profesorul Menasche. Menasche a realizat primul transplant de celule embrionice unui pacient cu insuficiență cardiacă în anul 2014.

NICIUN COMENTARIU