Noi modele de la Subaru

66

Noi modele de la Subaru

Ca urmare a planurilor sale de expansiune, in urmatorii ani cei de la Subaru promit sa bucure fanii cu sase modele noi. Cel mai important model va fi probabil coupe-ul sportiv, elaborat in parteneriat cu Toyota.
Pentru ca toti marii constructori de automobile pregatesc o extindere serioasa a gamei in urmatorii trei ani, Subaru nu poate pierde teren pe Batranul Continent. Primul pas in acest sens va fi facut anul acesta, in luna noiembrie, odata cu debutul Salonului Auto de la Los Angeles, acolo unde niponii vor expune un Forester revizuit.
Pina in 2012, pentru europeni vor fi disponibile inca trei modele, printe care si noua generatie a modelului Tribeca precum si a treilea urmas al seriei Impreza, desenat de Osamu Namba, designerul sef al japonezilor, care isi propune sa creeze o familie de variante populare ale celor mai reprezentative modele Subaru.
Tot in 2012 producatorul nipon va veni cu o surpriza ce pare sa fie omologul deja celebrului Toyota FT-86. Se presupune ca sub capota coupe-ului va fi propulsorul de 2.5 litri pe benzina al actualului Impreza STI.
Cei de la Subaru nu au uitat nici de modelele hibride si vor oferi clientilor sai si primele versiuni ale acestora. De fapt vorbim de niste clone ale masinilor iar in 2014, publicul va face cunostinta cu faceliftul modelelor Legacy si Outback.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ