Campania de promovare a noului Bentley Flying Spur a demarat în urmă cu câteva săptămâni. Constructorul britanic a oferit imagini teaser care anunțau lansarea unei noi generații.

Acum, Bentley a făcut publice primele imagini și detalii referitoare la noua generație a limuzinei de lux Flying Spur. Modelul preia o mare parte din elementele de design pe care le-am admirat deja pe noul Continental GT, în timp ce la interior, constructorul britanic promite o atmosferă cu totul și cu totul specială.

În versiunea standard, modelul britanic este echipat cu faruri LED cu tehnologie Matrix și cu jante cu diametrul de 21 de inch. Opțional, clienții vor putea alege și jante cu diametrul de 22 de inch pregătite de diviziunea Mulliner.

Pentru prima dată pe un Bentley modern, statueta amplasată pe capotă este retractabilă și iluminată, iar grila radiatorului dispune de bare verticale care au fost inspirate de pe modelul clasic S1 Continental Flying Spur produs în anul 1957. Bentley spune că oferă 17 nuanțe de culoare pentru caroserie.

Noul Bentley Flying Spur va fi echipat cu motorul W12 de 6.0 litri volum, capabil să producă 635 CP și 900 Nm. Resursele unității pe benzină sunt gestionate de o cutie automată cu dublu ambreiaj și opt trepte și, de un sistem de tracțiune integrală. În aceste condiții, noul model pregătit de britanici accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde, în timp ce viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 333 km/h.

În premieră, noul Flying Spur va fi echipat cu un sistem de direcție integrală. Din pachetul pregătit de britanici fac parte sistemul Bentley Dynamic Ride și sistemul de frânare nou cu discuri de 420 de mm pe puntea față.

Așa cum era de așteptat, elementele de interior au fost preluate de pe noul Continental GT. Clienții vor avea de ales din 15 nuanțe pentru tapițeria scaunelor și o mulțime de accesorii fabricate din lemn natural.

Elementul tehnologic central al interiorului este display-ul cu diagonala de 12.3 inch care ascunde un mecanism trifațetat cu ajutorul căruia bordul se schimbă complet: ecranul poate fi înlocuit fie de trei cadrane analog, fie de un segment care continuă perfect inserțiile din linia planșei de bord.

Standard, clienții vor primi un sistem audio cu 10 incinte. Opțional, britanicii au pregătit un sistem Bang & Olufsen cu 16 difuzoare și 1.500 de wați sau unul semnat de Naim cu 19 incinte și 2.200 de wați!

NICIUN COMENTARIU