Veste bună pentru fanii BMW! Oficialii bavarezi anunţă că pregătesc pentru anul viitor pachetul de performanţă „Competition Package”, destinat noului model M5.

Andy Cook, directorul de produs pentru modelele de performanţă a concernului BMW, anunţă că pachetul de imbunătăţiri va oferi o dinamică mai bună şi o putere a motorului sporită. La fel va fi instalat şi pachetul de frâni ceramice, care în cazul lui M5 vine ca o opţiune ce costă în jur de 10.000 de dolari.

Se pare că noul M5 va urma calea lui M4 Competition Package, dotat cu un sistem optimizat de frânare şi suspensia adaptivă ///M, care îl face mai manevrabil şi îi oferă o stabilitate mai mare în timpul derapărilor controlate.

M5 în caroseria F90, vine din uzină echipat cu un motor V8, biturbo, cu capacitatea cilndrică de 4.4 litri, care stoarce 600 CP şi un cuplu motor maxim de 750 Nm.

Amintim că pentru prima dată pachetul de îmbunătăţiri „Competition Package” a fost instalat pe M5 în caroseria F10, unde a adaugat comparativ cu versiunea stoc 40 CP şi 20 Nm cuplu motor, iar accelerarea 0-100 km/h dura doar 4 secunde.

NICIUN COMENTARIU