Iar răspunsul la acestă întrebare, după cum puteţi vedea şi în poza spion alăturată, este unul singur, „DA”! Însă, nu vă grăbiţi să speraţi la un crossover de talie mică, cu suficient spaţiu interior cât un SUV respectabil iar asta deoarece, versiunea cu ampatament mărit va fi disponibilă doar pentru piaţa din China. 

Noutatea nu este deloc o surpriză în contextul în care, BMW oferă şi modele ca Seria 3 sau Seria 5, ambele Long. În cazul lui BMW X1, construit pe platforma comună cu MINI şi numită UKL, acesta va fi mai lung cu 11 cm, faţă de versiunea europeană. Spaţiul interior rezultat este destinat pasagerilor de pe bancheta spate, iar o astfel de mini-limuzină ar putea trezi un interes sporit în rândurile tinerilor antreprenori.

Standard, noul X1 va fi oferit cu tracţiunea pe puntea faţă însă vor fi disponibile şi versiunile cu tracţiune integrală. Gama de motorizări este similară cu a modelelor MINI dar şi BMW Seria 2 Active Tourer sau Grand Tourer. Se zvoneşte că ulterior vom putea vedea şi un model cu trei rânduri de scaune care să găzduiască şapte pasageri.

Cea de a doua generaţie a crossoverului bavarez va debuta chiar anul acesta, la Salonul Auto de la Frankfurt!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ