Probabil cel mai controversat model nou, lansat de Mercedes-Benz în ultimii ani, noul CLS a fost văzut recent în haine „obişnuite”. Coupe-ul cu patru uşi, surprins în trafic, nu arată la fel de sclipitor ca şi la prezentarea oficială, unde mulţi fani ai mărcii deja îl iertase pentru lookul neobişnuit.

Ajuns la a treia generaţie CLS-ul de astăzi a şocat lumea auto cu prezenţa sa, în special clienţii fideli care erau obişnuiţi cu mutra enigmatică şi plină de stăpânire al celui de-al doilea CLS, în caroseria W218, produs între anii 2011-2017. Cât despre maşina din imagini, vedeţi un exemplar mai sărăcuţ de felul lui. Acestuia nu doar că îi lipsesc jantele scumpe şi pachetul AMG, dar şi la interior, maşina a primit ce se putea în echiparea de bază, fiind lipsită până şi dea instrumentele de bord digitale.

 

Noul coupe va ajunge pe mânile clienţilor nu mai devreme de luna martie a anului viitor 2018, până atunci însă, vedeţi dovada faptului că la prezentările cu mare fast, publicul admiră doar vârful de gamă, iar maşinile în versiunile mai slab dotate, nu arată la fel de pompos ca în reviste şi în poze.

Şi totuşi arată rău sau nu chiar? Acceptabil se potriveşte aici, dar oare asta e ce se doreşte cu adevărat de la un Mercedes-Benz?

NICIUN COMENTARIU