Noul Mercedes SLS AMG Black Series – fotografii spion

34

Noul Mercedes SLS AMG Black Series – fotografii spion

Cum modelul Mercedes SL65 AMG Black Series a fost scos din productie de o buna perioada de timp, recent-lansatul SLS AMG se anunta a fi baza perfecta pentru crearea unui succesor.

Surprins in inima Iadului Verde, noul Mercedes SLS AMG Black Series se remarca in special prin camuflajul gros, ce acopera intreaga caroserie. Chiar si asa, putem observa cu mare usurinta noile extensii pentru aripi, ce ii confera viitorului supercar din Stuttgart un aspect extrem de agresiv. De asemenea, din meniu nu vor lipsi nici spoilerul fata inzestrat cu o prelungire subtila, spoilerul spate redesenat sau jantele de dimensiuni generoase.

Din punct de vedere tehnic, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment. Cu toate acestea, se zvoneste ca noul Mercedes SLS AMG Black Series va aduce cu sine undeva in jurul a 650 cai putere, storsi din impresionantul motor V8 de 6.3 litri ce echipeaza si versiunea standard. Mai mult de atat, ne putem astepta si ca suspensia, respectiv sistemul de franare sa fie modificate pentru a livra un maximum de performanta.

Viitorul Mercedes SLS AMG Black Series va fi dezvaluit oficial in cursul anului viitor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ