Noul model Honda Civic Hatchback este asamblată de…Transformers!

177

Japonezii ştiu cum să îşi promoveze maşinile cel mai bine şi o fac diferit decât restul lumii. Nu doar că le construiesc după o reţetă aparte dar iată că şi le reclamează cu stil. Drept dovadă este şi videoclipul comercial proaspăt scos de pe cuptor.

Civic Hatchback este cel mai nou model de la Honda orientat către clienţii care preferă un stil de viaţă mai activ. Chiar dacă în viziunea multora, compacta nu este mai mult decât un sedan cu fundul tăiat, japonezii vin să ne convingă că lucrurile stau cu totul altfel.

În timp ce Sedan-ul este asamblat la o uzină obişnuită, cu roboţi simpli ce îndeplinesc aceleaşi sarcini la un interval de timp fix, modelul Hatchback este produs într-un loc unic, aflat la câţiva metri sub pământ unde se întâmplă chiar lucruri ciudate.

Mai mulţi roboţei, inspiraţi parcă din Transformers, au grijă ca hothacth-ul japonez să primească nu doar cele mai bine piese dar şi un caracter aparte. Iar acest lucru face diferenţa cea mare. În viaţa reală însă, versiunea Sedan este asamblată în Turcia, iar Hatchback-ul în Marea Britanie. Deci există o diferenţă însă nu chiar ca în filmuleţul de mai jos.

NICIUN COMENTARIU