Noul Rolls-Royce Cullinan este disponibil acum în configuratorul oficial!

142

Mașina asta fie o placi fie o urăști, altă cale de mijloc nu există. Iar pentru cei din prima categorie, britanicii au lansat configuratorul online care să îi ajute să își asambleze mașina după bunul gust.

Aplicația poate fi accesată direct pe acest link, unde pornești de la culoarea de exterior și ajungi până la cele mai minore accente de interior sau chiar și culoarea ori materialul din care să fie realizată figurina de pe grila radiatorului! Noi am început cu unul alb, culoarea favorită pentru mulți automobiliști de la noi din țară și nu numai. Ce-i drept însă, nu am mers foarte departe cu experimentele (criză de timp).

Nivelul de customizare impresionează cu adevărat și putem doar să ne imaginăm cât de fain poate fi sentimentul atunci când mergi la uzină să îți configurezi cel mai individual Rolls-Royce Cullinan și totodată cel mai luxos SUV din lume.

Vă invităm pe voi, cititorii autoexpert.md, să exersați un pic și să ne arătați propriul model configurat pe pagina producătorului! Pozele cu mașina pot fi salvate pe calculator, direct de pe site.

Link Configurator

 

 

NICIUN COMENTARIU