Noul Volvo S90 a fost deconspirat chiar înaintea debutului oficial

43

Astăzi va avea loc premiera mondială a celui mai nou model Volvo S90, cel care vine să preia estafeta bătrânului S80 şi să se alăture bestseller-ului din gama actuală Volvo, SUV-ului XC90. Evenimentul va avea loc la Gothenburg, câteva ore mai târziu, însă până atunci, cineva a reuşit să facă rost de prima poza oficială a modelului. 

Imaginile „teaser” cu macheta la scară mică a noului S90, au invadat rapid internetul însă noi nu le-am dat prea mare importanţă aşa cum nivelul de detalizare lasă de dorit, şi nu ne-am fi dorit să ne stricăm prima impresie. Iar ce vedem acum este cu totul altceva, este un sedan ajuns la maturitate şi cu un design foarte bine pus la punct. Silueta maşinii cu plafonul puţin curbat spre posterior aminteşte uşor de Audi A7 Sportback, însă aici se limitează toate asemănările dintre cele două. Noul Volvo S90 se poate lăuda cu un design modest, bine proporţionat şi diferit de ce am văzut la concurenţii săi.

Partea frontală este clar derivată de la XC90, însă a fost retuşată sub aspectul sport-premium al lui S90, astfel că farurile au devenit mai alungite, grila radiatorului micşorată iar bara faţă ceva mai tăioasă, subliniind astfel caracterul dinamic al maşinii. Din păcate nu putem vedea posteriorul noului model, însă din ce cunoaştem acestea sunt destul de impozante şi se „întind” pe o bună parte din capacul portbagajului.

Dar, ca să nu ne dăm cu presupusul, nu ne rămâne decât să aşteptăm prezentarea oficială pentru a vă putea furniza cele mai noi informaţii şi poze în detaliu!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ