O companie de Leasing din Moldova oferă clienților posibilitatea de a amâna plata ratelor!

1013
X6_parcat_pe_zebră
Imagine simbol. Copyright: Platesmania.com

O nouă premieră? Se pare că da, or cel puțin este prima companie despre care aflăm că oferlă clienților săi, posibilitatea de a suspenda plata ratelor pentru automobilele beneficiarilor.

Mai multe bănci comerciale din țară, au anunțat expres decizia din oficiu, cu privire la amânarea plăților pentru credite, fără a fi aplicate penalizări și fără calcul de dobândă. Măsura a fost primită cu aplauze și mare bucurie pentru cei care în această perioadă întâmpină dificultăți financiare majore.

Însă imediat după, a apărut o altă întrebare firească? Dar cum rămâne cu companiile de creditare sau leasing? Iată că primii pași sunt și aici făcuți. Total Leasing a decis să ofere clienților un moment de respiro.

Prin intermediul site-ului său oficial, compania de leasing și creditare a anunțat că, ”clienţii care sunt afectaţi în mod tranzitoriu de pandemia de COVID-19 şi care vor solicita în mod direct măsuri de sprijin, putem aplica amânarea plăţii ratelor până la 2 luni. Durata contractului de leasing/credit va fi extinsă în concordanţă, pentru a păstra acelaşi nivel al ratelor lunare.

Tot ce au de făcut beneficiarii contractelor de leasing este să se adreseze în scris companiei, iar ulterior vor fi invitați pentru semnarea acordului de modificare a plăților, în mod gratuit!

Suntem curioși să vedem dacă și alte companii de leasing vor urma acest exemplu și vom reveni cu informații adiționale.

NICIUN COMENTARIU