O femeie a fost lovită mortal în această dimineaţă la Măgdăceşti!

34

Un nou accident tragic a avut loc în localitate Măgdăceşti, unde un tânăr în vârstă de 24 de ani, la volanul unui automobil de model Honda HR-V, a tamponat mortal o doamnă în vârstă de 63 de ani. Accidentul s-ar fi întâmplat chiar în apropierea trecerii de pietoni, susţine şoferul, în timp ce şoţul victimei dar şi martorii oculari sunt de altă părere.

Întrebat de jurnalişti, şoferul susţine că nici „nu şi-a dat seama cum s-a întâmplat totul şi nu a observat femeia din cauza unei maşini din faţă”, relatează publika.md. Potrivit lui, femeia traversa neregulamentar strada, însă localnicii prezenţi la faţa locului susţin că totul s-a întâmplat chiar pe trecerea de pietoni.

De cealaltă parte, soţul femeii spune că aceasta, întotdeauna, traversa strada pe zebră, ani la rând, în fiecare dimineaţă. Victima, angajată infirmieră la o instituţie medicală din capitală, mergea la muncă…

„Dimineaţă am băut câte un ceai şi ea a plecat la lucru, şi am petrecut-o până la poartă, până a ieşit. M-am întors înapoi şi vine vecinu şi spune hai repede vino că la zebră a ucis-o pe femeia ta pe zebră. Iată a venit şi nu mai este în viaţă”, a povestit soţul victimei.

Poliţia investighează cazul.

sursa: publika.md

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ