O șoferiță din Marea Britanie consideră că pompele de combustibil sunt sexiste

3258

Melanie Morgan este o șoferiță de 31 de ani din Marea Britanie, care a șocat întreaga lume după ce a declarat că, consideră pompele de combustibil sexiste! Tânăra a făcut și câteva poze în timp ce se chinuia cu o pompă la benzinărie, scrie dailymail.co.uk

Șoferița acuză stațiile de alimentare că sunt sexiste pe motiv că pompele de alimentare au un design elaborat exclusiv pentru bărbați, iar mânerele îi rănesc mâinile fine, motiv pentru care trebuie să-şi roage iubitul să facă plinul maşinii.

Pentru a-şi argumenta poziția în fața partenerului, Jared Griffiths, ea şi-a făcut câteva fotografii în timp ce încerca să alimenteze maşina familiei, un Ford Turneo Independence. Profesoara de 31 de ani din sud-estul Londrei a acuzat benzinăriile de „sexism zilnic”, prin mesajele postate social media în care povestea experienţa ei atunci când a fost nevoită să facă plinul maşinii.

Procesul a devenit o problemă atât de mare pentru Melanie, încât are de gând în viitorul apropiat să îşi achiziționeze o maşină electrică, ca să evite alimentarea la benzinării.

Am mâinile destul de mici. Sunt scundă. Am un 1.61 metri înălţime, sunt mică în ansamblu însă cred că nu sunt mulţi bărbaţi de aceeaşi înălţime cu mine sau aceeaşi dimensiune a mâinilor ca mine. Acum, ca adult, când trebuie să alimentez mașina în mod regulat, mi-am dat seama că nu mulţi oameni găsesc această acţiune dureroasă. Nu cred că majoritatea oamenilor trebuie să se gândească că acest lucru nu funcţionează. Nimeni nu se va plânge de asta, iar cei care proiectează aceste pompe presupun că sunt bărbaţi”, a explicat femeia.

NICIUN COMENTARIU