Iată că după ce Citroen a venit cu un model nou de van, adaptat turismului activ, Opel lansează la rândul lor o versiune a lui Vivaro, numită Life. Dubiţa destinată petrecerilor în aer liber şi călătoriilor în sânul naturii.

Gamei de modele Vivaro, după Tourer şi Combi+, i se va alătura acum şi Life. Autoutilitara are acum tot necesarul (sau aproape tot) pentru a vă stimula să ieşiţi mai des din casă, în direcţii cunoscute şi mai puţin cunoscute. La exterior, Vivaro Life, preia în mare parte stilistica modelului Tourer, cu accente de negru lucios, jante de 17 inch în diametru, bi-colore şi geamurile fumurii.

În interior însă, găseşti deja scaune individuale în rândul doi şi o canapea extensibilă imediat în spatele acestora, ce poate fi uşor transformată în spaţiu pentru dormit. Şi că tot am făcut o paralelă cu Citroen Space Tourer Rip Curl, trebuie să menţionăm că francezii au fost ceva mai ingenioşi, pregătindu-şi mai bine temele pentru acasă.

Germanii însă, s-au limitat la transformările aplicate acestui Vivaro, păstrând mai mult caracterul practic al maşinii, dar căreia i-au adăugat un strop de confort. Măsuţa rabatabilă, sistemul de încălzire autonom, lumini LED ambientale, lumini pentru citit, priza de 220 V şi alte mărunţişuri plăcute îţi asigură acel „plus” în condiţii extra-urbane.

Pentru iubitorii de camping, Citroen a prezentat SpaceTourer Rip Curl!

NICIUN COMENTARIU