Peugeot intră în febra teaserelor cu noul model 308 GTi!

27

Cel mai fierbinte hatch din gama francezilor de la Peugeot, noul 308 GTi va debuta foarte curând, în cadrul festivalului de viteză de la Goodwood, care va avea loc la data de 25 iunie, an curent. Şi pentru că au mai rămas doar 10 zile până la debutul oficial, Peugeot a pornit campania teaserelor fierbinţi!

Noul model ascude performanţe tentante. Acesta este echipat cu un motor de 1.6 litri, turbo-aspirat şi care pune la dispoziţie o rezervă de 270 de cai putere. Cu asemenea cifre, francezii speră să intre în competiţie directă cu Volkswagen, Seat dar şi Renault. Trei sute optul GTi va benefica şi de un diferenţial cu alunecare limitată de tip Torsen, iar puterea motorului va putea fi operată prin intermediul unei cutii de viteze manuală cu şase trepte.

Printre bunătăţuri se anunţă jante bi-colore de 19 inch, etrierii frânelor finisaţi în culoare roşie, evacuare dublă, grila radiatorului de tip fagure dar şi careva accente sport la interior, cum ar fi pedalierul sport din aluminiu, cusuturi contrastante sau tapiţerie individuală.

2

3

4

sursa: wcf.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ